Co s námi můžete zažít

Koučování s koňmi

Tři dny na

Zážitkovém pobytu s koňmi

• Třídenní pobyt, který začíná v pátek odpoledne zážitkovou procedurou "relaxační masáž a bylinná parní lázeň" na hotelu Purkmistr v Kroměříži

• Sobotní den (9.00 – 17.00 h) strávíte v rodinné stáji "Farské dvůr" v Kyselovicích cca 10km od Kroměříže kam budete převezeni nebo můžete zvolit vlastní dopravu.

• Ve společnosti našich čtyřnohých přátel - koní si vyzkoušíte jak o ně pečovat, jak s nimi komunikovat a jak vás koně vnímají. Čekají Vás nemalé prožitky spojené s odkrýváním skrytých emocí, které ve Vás koně vyvolají.
Koně NIKDY nelžou

• Sobotní večer si můžete užít u táboráku.

• Nedělní dopoledne prožijete na procházce do přírody s koňmi. Můžete jít pěšky nebo v sedle.
  • Ubytování - penzion Kroměříž, (dvoulůžkové pokoje) je zahrnuto v ceně

Psychosomatika s koňmi

Co nabízíme

Soukromé lekce jízdy na koni

Na jízdárně zjistíme vaše dovednosti v jízdě na koni. Také se z koníkem seznámíte způsobem přirozené komunikace. Utvoříte si pravidla komunikace a svůj osobní prostor. Po tom, co víte co od daného koníka očekávat, můžete nasednout. Jezdit můžete s madly, v padu, v sedle anglickém i westernovém bez sedla...

Výstroj vám zapůjčíme

TA TEĎ JEN ZAČÍT

Skupinové vyjížďky

Pokud si chcete vyjet jen tak někdy, můžete se přidat k pravidelným vyjížďkám do terénu.                        Co k tomu potřebujete umět? Zvládat základní práci s koněm - ovládání koně ve všech chodech (rozejití, krok , klus, cval, zastavení)

Každé ÚTERÝ a ČTVRTEK, PÁTEK,  v 15:00 HOD

Celodenní toulky po kraji

Jste zkušení nebo alespoň pokročilí jezdci? Můžete se s námi vydat na půldenní či celodenní výlet po okolí. Jde o 10km až 30km trasy. Necháváme se unášet krásami naší byť rovinaté, ale krásné Hané. Hříběcími horami, jak se nazývá již opomenutá hipostezka objedeme okruh cca 30km a dostaneme se tak k prvnímu kopci ve Staré vsi. Odtud se nám rozprostře před zraky Haná jako na dlani. Také výlet na tovačovská jezera je krásným zážitkem. Tovačovské náměstíčko a zámek je příjemným zpestřením výletu a také zastaveníčkem na malé občerstvení.

Tak neváhejte a přidejte se k nám.

TERMÍN INDIVIDUÁLNÍ DOMLUVA

PONY ŠKOLKA

400 Kč lekce / 1200 Kč měsíční klubový poplatek

Každou neděli 10.00 -12.00hod

Výstroj zapůjčíme.

Děti si poníky připraví (vyčistí, nasedlají, nauzdí s pomocí cvičitele. Učí se vše o koních a o práci okolo nich. Poté stráví čas v sedle na jízdárně. Zaměřujeme se hlavně na rovnováhu, ohebnost a přirozený pohyb jezdce s koněm. Děti jezdí formou zábavných cvičení.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky